Rólunk

Nyomtatóbarát változatPDF változat Share/Save

 

Könyveléssel, bérszámfejtéssel, gazdasági tanácsadással foglalkozó kisvállalkozás vagyunk.

 

Több mint húsz év tapasztalatával rendelkezünk, ügyfeleink száma megközelíti a százat. Elsősorban magyar és külföldi tulajdonlású gazdasági társaságokkal foglalkozunk. Tevékenységünket a piaci viszonyoknak megfelelően folyamatosan bővítjük, így palettánkon ma már a cégalapítástól a könyvelésen és bérszámfejtésen át a gazdasági tanácsadásig, irodai adminisztrációig megtalál mindent, ami vállalkozása életét egyszerűbbé, átláthatóbbá teheti.

Vállalkozásaink tevékenysége sokrétű, ezért a gazdasági élet szinte minden területére van rálátásunk, ismerjük az egyes területek specialitásait. Kiemelten kezeljük a folyamatos, naprakész kapcsolattartást ügyfeleinkkel, és a vezetők informálását a vállalkozás eredményeiről.

Ha tájékozódni szeretne rólunk, tevékenységeinkről, referenciáinkról, sokat megtudhat honlapunkról. Amennyiben úgy érzi, tapasztalatunk és a leírtak alapján sikeresen tudnánk együttműködni, kérjen egy kötetlen személyes konzultációt Budapesten, Debrecenben, vagy saját telephelyén. Várjuk megkeresését!