Bemutatkozás

Nyomtatóbarát változatPDF változat Share/Save

 

Mottónk: „Tedd azt, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!” Theodore Roosevelt

 

 

Tevékenységünket 1990-ben kezdtük cégcsoportunkban, és 2008-tól letisztult profillal, önálló gazdasági társaság formájában végzünk számviteli szolgáltatást (könyvelést, bérszámfejtést, bevallások készítését), adótervezést, adó szakértést, üzletviteli és gazdasági tanácsadást.

 

Jelenleg közel 100 bel- és külföldi tulajdonosi hátterű mikro-, kis- és középvállalkozásnak nyújtunk ügyviteli szolgáltatást, könyvelést. Ügyfeleink között magyar  gazdasági vállalkozások mellett kereskedelmi képviseletek, fióktelepek, és milliárdos árbevételű, több száz dolgozót foglalkoztató cégcsoportok is megtalálhatók.

 

Ha új cég alapítását tervezi, segítségére tudunk lenni a kezdeti lépésektől. Vállaljuk cégalapítását bel- és külföldön, adótervezését, adóoptimalizálását, a cégstruktúra kialakítását, az adminisztrációs és kontrolling rendszer megtervezését, és működtetését.

 

Számviteli, könyvelői szolgáltatásunk magában foglalja a klasszikus könyvelői feladatokat: könyvelés, bérszámfejtés, bevallás-készítés, hatóságok előtti képviselet - megbízható, minőségi munka formájában.

 

Igény esetén átvállaljuk adminisztratív irodai feladatait is. Ha úgy érzi, felőrli cége adminisztrációja, és nem tud az üzletre koncentrálni a papírmunka miatt, mi elkészítjük kimenő számláit, kezeljük banki utalásait, követjük kintlévőségeit, egyszerűsítjük hivatali ügyintézéseit.

 

Mi úgy gondoljuk, a könyvelés nem egy folyamat végét jelenti. A helyesen értelmezett számok segítik vállalkozása mindennapjait, ezért fontosnak tartjuk a folyamatos konzultációt és kapcsolattartást. Nem csupán lekönyveljük bizonylatait, de időszakosan áttekintjük cége gazdasági helyzetét is, és erről személyes tanácsadás formájában egyeztetünk.

 

Ha döntés előtt áll, beruházna, felvásárolna, összeolvadna, vagy egyszerűen pontos képet szeretne kapni vállalkozása gazdasági helyzetéről, mi átvilágítjuk cégét. Egy független szakértői vélemény megkönnyíti gazdasági döntéseit, optimalizálhatja adózását, és növelheti hatékonyságát.

 

Lehetőséget nyújtunk helyszínre kihelyezett és távkönyvelésre egyaránt. Dokumentumait digitalizálva, rendszerezve tartjuk nyilván. Saját adatszervereink, dokumentum és ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverünk és könyvelőprogramunk is a hatékony és biztonságos adatkezelést szolgálják.

 

Amennyiben az Ön cége egy multinacionális cégcsoport tagja, mi vállaljuk havi beszámolási kötelezettsége, riportjai elkészítését több nyelven is. A környező országokban kialakult együttműködésink alapján teljes kelet-európai cégcsoportok könyvelését is el tudjuk látni.

 

Ha cége könyvvizsgálatra kötelezett, vagy egyéb ok miatt válik szükségessé a könyvvizsgálat, jó szívvel ajánljuk partner-könyvvizsgálóinkat. Nagy tapasztalattal és figyelemmel, gyors, pontos, megbízható munkát végeznek az ország egész területén.

 

Könyvelési anyagát személyesen, vagy postán tudja eljuttatni hozzánk, irodáink Budapesten a Feneketlen tó szomszédságában, Debrecenben pedig a belvárosi Simonyi kapu irodaházban találhatóak. Egyéni igény esetén megoldható az átvétel a Megbízónál is.

 

Kapcsolattartásunk alapja az email, melyet a napi kapcsolattartáson kívül a cég kötelezettségeit rögzítő havi értesítések esetén is minden esetben használunk. Számviteli és bérszámfejtő programunk az adatok exportjára és importjára is képes, és minden listája menthető txt, xls, pdf formátumban egyaránt.

 

Cégének, igényeinek megfelelően kijelöljük könyvelőjét, akivel folyamatos kapcsolatot tartva tud együttműködni. Munkatársaink többéves gyakorlattal, diplomával, mérlegképes könyvelő végzettséggel rendelkeznek, angol nyelven kommunikációképesek.

 

A gazdasági élet változásait Önnel együtt mi is figyeljük, és havi hírleveleinkben tájékoztatjuk Önt a legfontosabb eseményekről.

 
Cégünk az általunk és alvállalkozóink által elkövetett hibákért kirótt jogkövetkezményekért (adó és mulasztási bírság, késedelmi pótlék) tekintetében felelősséget vállal, ezen kötelezettségünk fedezésére szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a lehetőséget eddig még nem kellett kihasználnunk...