Munkatársaink

Munkatársaink fiatal, képzett, nyelveket beszélő szakemberek – mérlegképes könyvelők, adótanácsadók, pénzügyi asszisztensek. Fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai képzéseket, ezért a kötelező képzéseken túl rendszeres látogatói vagyunk az Adókamara és egyéb szervezetek szakmai előadásainak, és belső szakmai napjainkon osztjuk meg egymással tapasztalatainkat. Leendő és gyakorló anyukákként igyekszünk családbarát légkört kialakítani környezetünkben.


Róza legfiatalabb debreceni munkatársunk. 2016-ban végzett pénzügyi –számviteli ügyintézőként, mérlegképes könyvelői tanulmányai folyamatban vannak. Szorgalmas, lelkes munkaerő. A pénzügyeken kívül erős a szociális érzékenysége, több szervezetnél vesz részt karitatív feladatokban.


Rita Debrecenben szerzett  gazdasági agrármérnök végzettséget a mérlegképes könyvelői végzettsége mellé. Azóta cégünknél dolgozik, és előszeretettel foglalkozik agrár tevékenységű cégekkel (is).   Precíz, lényeglátó, munkájában is higgadt, felelősségteljes.


Petra közgazdász diplomájának és mérlegképes könyvelői végzettségének megszerzése után kezdett cégünknél dolgozni, és már munka mellett szerezte meg adótanácsadói végzettségét. Munkabírása, agilitása kiváló, pontosan, hozzáértően dolgozik. Jókedve és energiája kifogyhatatlan, környezetére, barátaira, családjára is jut belőle.


Ildikó mérlegképes könyvelői végzettségét jogi asszisztensi és TB ügyintézői képesítései teszik teljessé. Több, mint tíz éve kezdődött közös munkánk, azóta sok tapasztalatot és tudást szerzett, örülünk, hogy újra  a mi csapatunk tagja. Férje és két kicsi fia várja munka után otthon.


Andrea gazdálkodási szakos főiskolai diplomája után helyezkedett el cégünknél, majd hamarosan megszerezte mérlegképes könyvelői végzettségét. Kitartó, megbízható, alapos munkatársunk több, mint tíz éve. Szakmai tapasztalatához nem fér kétség – mindig derűs természete ezt csak megkoronázza.


Rózának mérlegképes könyvelői végzettsége mellett mérnöki képzettsége van – egyben ő a mi belső informatikusunk is. Az új feladatokra és megoldásokra nyitott, gyors, proaktív, tapasztalt könyvelőnk. Mindkét irodánkban dolgozott már, emiatt kifejezetten jól ismeri ügyfeleinket és folyamatainkat is.


Noémi mérlegképes könyvelői tanulmányai után pénzügy-számvitel diplomáját a ZMNE-BKMK-n szerezte. Ezeket több, mint húsz éves szakmai tapasztalata és a szakmai élet változásainak folyamatos nyomon követése teszi teljessé. Megbízható, alapos munkavégzése gondoskodó, körültekintő természettel párosul.


Tanulmányai során Csilla számviteli ügyintéző végzettsége mellett informatikus diplomát is szerzett.  Az adatfeldolgozásban és elemzésben egyaránt nagy tapasztalatra tett szert.  Megbízható, munkáját gyorsan és pontosan végzi. A tanulás területén is új kihívások elé néz, a mérlegképes könyvelői tanulmányai folyamatban vannak.


A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem gazdasági diplomát. 2007 óta vezetem a könyvelőirodát. Szeretem a cégeink sokszínűségét, és örülök, ha jó megoldásokat tudunk találni munkánk során, és ezzel hozzájárulunk ügyfeleink sikeréhez. Nagyon büszke vagyok vidám, lelkiismeretes csapatunkra.

Szeretem a kihívásokat minden területen – négy gyerek anyukájaként ez a mindennapok része.