Egyéb speciális szolgáltatásaink

Vannak területek és tevékenységek, melyeket minden könyvelőnek ismernie kell. Vannak olyan területek is, melyek a könyvelőiroda ügyfélköréből fakadóan differenciáltan fejlődnek. Mi úgy érezzük, folyamatos fejlesztéseink, erőfeszítéseink, és szerencsénk is közrejátszott abban, hogy sok tapasztalatot szerezhettünk külföldi tulajdonú cégek könyvelésének specialitásaiban.

CÉGALAPÍTÁS

Együttműködő jogászaink Budapesten és Debrecenben is segítségére lesznek, ha céget alapítana, esetleg társasági szerződés, alapító okirat módosításra van szüksége, vagy átalakulást, társasági formaváltást, egyesülést (összeolvadást, beolvadást), szétválást (különválást, kiválást), törzstőke-leszállítást, vagy felemelést tervez. Munkaügyi területen és cégjogban is otthonosan mozognak, angolul tárgyalóképesek.Hivatkozzon ránk, és jó szívvel fogadják Önt!

Budapesten:

Debrecenben:

IRODAI ADMINISZTRÁCIÓ

Minden vállalkozásban van papírmunka – több, vagy kevesebb.

Nem minden vállalkozásnak van megfelelő erőforrása ennek kezelésére.

Mi több ponton is szakszerűen tudunk segíteni:

  • bizonylati rend kialakítása és fenntartása
  • bankszámlanyitás tanácsadás
  • pénzforgalom tervezése és kezelése
  • banki utalások rögzítése és e-bankszámlák kezelése
  • számlázó kiválasztása, telepítése, karbantartása, vevőtörzs kialakítása
  • alapadatok alapján kimenő számlák elkészítése
  • banki kiegyenlítések követése, vevői kintlévőségek kezelése, fizetési felszólítások megküldése
  • postai és hivatali ügyintézés

ADATSZOLGÁLTATÁS KÜLFÖLDI TULAJDONOS FELÉ

Elkészítjük a riportokat cége külföldi tulajdonosai felé akár több nyelven is. A riportformátum lehet kötött, amennyiben van már jól bevált rendszerük, de a cég igényeinek és specialitásainak figyelembe vételével ajánlunk is riportformulákat. A riport lehetőséget teremt arra, hogy a vállalkozásról naprakész gazdasági és pénzügyi adatokat szolgáltasson a külföldi tulajdonosok felé.

EGYSZERŰ VEZETŐI INFORMÁCIÓS RENDSZER KIALAKÍTÁSA

Kialakítjuk cége egyedi igényeinek megfelelő vezetői információs rendszerét a pénzügy területén. Egyes üzletrészek, üzletágak, esetleg boltok vagy termelési egységek hatékonyságának vizsgálata, a vállalkozás egészének gazdasági vizsgálata, naprakész információk átadása alapján Ön könnyebben hoz majd jó döntéseket.

A kialakítás egyszer befektetett energiája sokszorosan térül meg a mindennapokban.

KIHELYEZETT ÉS TÁVKÖNYVELÉS

Ha Ön szeretné, hogy saját székhelyén történjen a könyvelés, mi a kapacitásunk erejéig vállaljuk, hogy munkatársunk előre egyeztetett időpontokban elvégezi a kívánt feladatot, így bizonylatai nem hagyják el a vállalkozást.

Ha van olyan munkatársa, aki a bizonylatok berögzítését elvégzi, de szeretné, ha szakmailag valaki kontrollálná, mi ezt a feladatot távoli eléréssel meg tudjuk oldani.

A kihelyezett és távkönyvelésnek mindig vannak informatikai, szervezési nehézségei – de az igények alapos körüljárásával, és kitartó munkával mindig ki lehet alakítani olyan megoldást, amely mindkét fél részére kielégítő.

KÖNYVVIZSGÁLAT

Budapesten és Debrecenben is több könyvvizsgáló irodával tartjuk a kapcsolatot – az ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Partner könyvvizsgáló cégünk, akikkel szoros együttműködésben dolgozunk, a Rácz és Domján Kft.

Ha cége árbevétele alapján könyvvizsgálatra kötelezett, vagy csak alkalmilag van szüksége könyvvizsgálatra, egyaránt jó szívvel ajánljuk a Rácz és Domján Kft-t. Több nyelven kommunikációképes, rugalmas és megbízható munkát végeznek az egész ország területén.