Tanácsadás

„Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük a szemünket a célról.” Henry Ford

Mi segítünk az akadályok elhárításában, és lehetővé tesszük, hogy a szemét mindig a célon tarthassa.

  • vállalkozás indításakor történő tanácsadás során segítünk társasági formát választani, gazdasági és adózási tervet készíteni, a hivatali ügyintézés menetét ismertetjük, munkaügyi területen és általános vállalkozási területen hasznos információkkal látjuk el, hogy az első lépések zökkenőmentesen történjenek.
  • kockázatelemzés, adóellenőrzésre való felkészítés során bizonylati és főkönyvi ellenőrzést végzünk adott időszakra, átvizsgáljuk az analitikákat, a főkönyvi kartonokat, a főbb szerződéseket. Az esetleges hiányosságokról és hibákról írásban értesítjük. Javaslatokat adunk a számviteli eljárások módosítására, adóoptimalizálásra.
  • igény szerint vállaljuk a hatóság előtti képviseletet, az adóellenőrzés lebonyolítását, önellenőrzések elkészítését, bevallások pótlását vagy javítását.
  • befektetései tervezése esetén, hitelezéssel, finanszírozással kapcsolatban is fordulhat hozzánk. Segítséget nyújtunk cégfelvásárlás, és –értékesítés esetén is.
  • vállaljuk külföldi vállalkozások bevallásainak elkészítését, hatóságok előtti képviseletét, deviza, valutaügylettekkel kapcsolatos tanácsadást.